122600
15:06 23.122021

Рівень злочинності знизився на 5 %: у Мукачеві відзвітували поліцейські офіцери громади

Життя 7722

23 грудня, у сесійній залі мукачівської міської ради, про свою роботу розповіли поліцейські офіцери громади. Нагадаємо, 19 лютого 2021 на території Мукачівської ТГ розпочали службу чотири офіцери громади. Весь цей час поліцейські працювали пліч-о-пліч з працівниками Управління Муніципальної інспекції, аби вчасно виявляти та не допускати порушення публічного порядку, правил дорожнього руху та інших правопорушень.

Мукачівську ТГ наразі обслуговують чотири поліцейських офіцерів громади: Михайло Пацкан, Василь Меренич, Іван Басараб та Михайло Обіцкі. Саме останній виступив перед громадою.

«За період березень – грудень 2021 року до поліцейських офіцерів громади з лінії 102 надійшло 145 викликів. Мова тут не йде про дзвінки на особисті номери офіцерам, викликів було вдвічі більше. Під час проведення заходів було виявлено 23 правопорушення у сфері благоустрою, 226 за недотримання правил щодо карантину, 39 випадків пов’язаних з незаконним обігом алкогольної продукції. Також за звітний період, перевірено 1032 власників зброї. Особисто поліцейськими громади було розкрито 155 кримінальних правопорушень.», – підсумував Михайло Обіцкі.

Під час звітності чоловік також зазначив,що до повноважень офіцерів громади відноситься: доставлення правопорушників до суду, які ухиляються від судових засідань та роз’яснювальні бесіди з школярами громади, спрямовані на запобігання вчинення дітьми кримінальних та адміністративних правопорушень.

Також ПОГ ініціювали запровадження нових безпекових проектів у новому році, зокрема: відкриття нових поліцейських станцій, встановлення камер відеоспостереження та нових дорожніх знаків.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах