122280
14:23 18.122021

В Ужгороді виявили несанкціоновані земляні роботи на вулиці Другетів

Життя 3762

Несанкціоновані земляні роботи на вулиці Другетів в Ужгороді виявили сьогодні працівники управління муніципальної варти департаменту міської інфраструктури міської ради. На місце події викликали працівників патрульної поліції.

Дорогу перекопали без дозволу на проведення робіт із порушення цілісності об’єктів благоустрою, який надає виконком міської ради. Більше того, члени виконкому двічі відмовляли заявнику у наданні такого дозволу за цією адресою.

На порушника правил благоустрою Ужгорода працівники управління муніципальної варти склали протокол, він сплатить штраф. Окрім того, повідомив керівник департаменту міської інфраструктури Ужгородської міськради Віталій Гільтайчук, комісійно визначать розмір збитків, завданих громаді міста, та зобов’яжуть їх відшкодувати. Також порушник повинен відновити дорожнє покриття за власні кошти.

Звертаємося до ужгородців: якщо ви бачите подібні випадки або ж вважаєте, що роботи проводяться з порушенням, негайно повідомляйте до служби оперативного реагування Ужгородської міської ради за номером (050) 990 5100 (працює цілодобово).

Про це інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах