122112
17:30 14.122021

В Ужгороді перевірили законність встановлених у центрі вивісок

Життя 2058

21 протокол та 22 приписи склали у грудні працівники управління муніципальної варти департаменту міської інфраструктури Ужгородської міськради під час перевірок законності встановлених у центрі міста вивісок, 9 вивісок, встановлених із порушенням, підприємці самостійно демонтували.

Нагадаємо, 8 листопада, в Ужгородській міськраді обговорили результати чергової перевірки, яка показала, що майже половина вивісок або встановлені з порушеннями, або мають неналежно оформлені документи, або й взагалі їх не мають. Тоді підприємцям дали місяць для впорядкування документації на вивіски і до 8 грудня перевірки не проводили.

Щоб перевірити, чи впорядкували підприємці документацію та вивіски, сьогодні працівники муніципальної варти провели рейдову перевірку на вулицях Корзо та Августина Волошина, долучилися і журналісти. Як з’ясувалося, виконали вимогу не всі підприємці. Поспілкуватися на місці із власниками чи орендарями торгових приміщень, працівникам муніципальної варти під час перевірки не вдалося – були тільки наймані працівники, які не могли показати технічні паспорти або ж відповідали, що нічого про це не знають.

Порушникам Правил благоустрою виписали приписи, якщо ж їх не виконають, вивіски подадуть на демонтаж: рішенням виконкому зобов’яжуть це зробити власників, якщо вони відмовляться – демонтують комунальники, а рахунок за такі роботи доведеться сплатити підприємцю.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах