122014
08:30 13.122021

У Перечині почали прикрашати новорічну ялинку

Життя 7400

У п’ятницю, 10 грудня, працівники КП «Комунальник» розпочали прикрашати головний атрибут новорічно-різдвяних свят у Перечині. Наразі частково встановили гірлянди. З понеділка роботи продовжать.

Цьогоріч головною ялинкою міста стало дерево, яке росте біля осередку культури, що по вулиці Ужгородській. Раніше у цій будівлі знаходився Районний будинок культури, гімназія, а тепер тут Центр культури та дозвілля, Школа мистецтв міської ради.

Заступник Перечинського міського голови Любов Крижановська розповіла кореспонденту «Карпатського об’єктива», що дві аварійно-небезпечні ялинки були демонтовані, залишили одну. Вона красива, пишна, струнка, метрів 18 заввишки. Напроти ростуть три срібні ялинки.

– Прикраси, кулі почеплять ті, які міська рада купувала торік і позаторік. Цього року докупили гірлянди, бо це дерево більше, як було минулого року. На них витратили близько 20 тис.грн. Біля ялинки також буде встановлена декоративна огорожа із фігурками новорічно-різдвяних персонажів, – додала Любов Юріївна.

Як на мене, то місце обрано дуже вдало. Та і ялинка – красуня.

Зауважимо, що останні десять років місто Перечин головною ялинкою міста обирає дерево на корені. Прикрашали ялинки на площі Народній.

Урочисте запалення вогнів міської ялинки та свято Миколая відбудеться 17 грудня. Початок о 16 годині.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах