121860
10:11 9.122021

На Закарпатті між профспілкою та центром надання правової допомоги підписано меморандум про співпрацю

Життя 3770

Відбулася робоча зустріч голови Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ України Діани Гондорчин та директора Регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги у Закарпатській області Василя Попадинця.

Під час зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю. Його метою є консолідація зусиль, спрямованих на співпрацю у сфері надання безоплатної правової допомоги членам галузевої профспілки.

У конструктивному обговоренні основних напрямків співпраці визначено розроблення та реалізацію спільних проєктів та програм, організацію та проведення заходів, спрямованих на підвищення правової інформованості членів профспілки, а саме – семінарів, круглих столів, робочих зустрічей, тощо.

Наголошувалося і на важливості інформаційної складової в спільній діяльності підписаного Меморандуму. Зокрема, передбачено розміщення інформації, зміст якої може становити спільний інтерес, на офіційних веб-ресурсах обласної профспілки та Регіонального центру. Керівники обидвох структур також обмінялися інформацією щодо своєї діяльності та напрямків роботи в сучасних умовах.

Про це інформує Сергій Баранчиков, прес-центр Закарпатської облпрофради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах