121730
14:58 6.122021

Як в ужгородському садочку свято Миколая відзначали. ФОТО, ВІДЕО

Життя 6864

6 грудня вихованці НВК «Ялинка» провели святковий ранок – піснями, танцями та віршами відзначили день Святого Мікулаша. Дітки з нетерпінням чекали подарунків, тож і виступів підготували чимало.

Вітала гостей керівник Ужгородської початкової школи «Ялинка» Світлана Рибак. Пані Світлана звернула увагу на те, що незважаючи на складний період карантинних обмежень провести святкування це радість та щастя: «Зараз я розумію, яким необхідним та виваженим було рішення відкрити угорськомовну різновікову групу в нашому закладі. Ми врахували побажання батьків та у квітні 2017 року набрали перших вихованців. Зараз угорськомовна група садочку нараховує 22 вихованців. Виступ діток цієї групи приніс нам море позитиву та заряд хорошого настрою на весь тиждень».

Крім того, пані Світлана привітала гостей і з наступаючими різдвяно-новорічними святами та побажала мирного і безхмарного неба.

Висловити свої вітання керівництву закладу, вихователям та дітям прибув консул Генерального консульства Угорщини в Ужгороді Томаш Беззег. Він передав вихованцям солодкі подарунки від Миколая та подякував вихователям за їхню плідну та таку необхідну працю.

Вікторія КОПИНЕЦЬ

Відео – Дмитро МИСЬ

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах