121141
17:34 19.112021

В Ужгороді відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради

Життя 2791

На засіданні архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури Ужгородської міськради сьогодні розглянули 5 проєктів.

Члени містобудівної ради, після обговорення, вирішили підтримати паспорт опорядження фасаду будівлі на вул. Капітульній, 5 – історичної забудови у центральній частині міста, яким запропоновано відновлення фасаду, та проєкт будівництва індивідуального житлового будинку на вул. Митній, 44 (Закарпатська) – у зоні регулювання забудови 1 категорії.

Проєкт будівництва будівлі торговельного призначення з легких конструкцій на вул. Марії Заньковецької, 77Д відхилили. Два проєкти – ескізний проєкт «Реконструкція котельні під багатоквартирний житловий будинок по вул. Собранецькій, 120А», а також проєкт «Реконструкція будівлі комунального некомерційного підприємства «Закарпатська обласна клінічна лікарня імені Андрія Новака» (літера В) на вул. Капушанській, 22В відправили на доопрацювання – проєктанти мають врахувати всі зауваження і пропозиції та повторно подати на розгляд архітектурно-містобудівної ради ескізні наміри.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах