120840
08:45 11.112021

У Виноградові відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС

Життя 2164

Учора, 10 листопада 2021 р., міський голова – голова місцевої комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Виноградів Закарпатської області провів планове засідання комісії.

Були розглянуті питання «Про заходи з недопущення виникнення захворювання на поліомієліт на території Виноградівської міської територіальної громади», «Про ситуацію, що склалася на території Виноградівської міської громади у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби 2019 (COVID-19) », «Про заборону реалізації та використання на території Виноградівської міської територіальної громади штучних квітів, кошиків, вінків» та ін.

Як зазначив міський голова Степан Бочкай: «9 листопада Закарпаття перейшло з жовтої зони до помаранчевої зони епідемічної небезпеки. Це є сигналом наближення регіону до червоної зони. Вчергове наголошую на необхідності вакцинації та дотримання протиепідемічних заходів. Також в умовах різкого зростання рівня захворювання на коронавірусну інфекцію необхідно активізувати проведення перевірок щодо дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів у закладах торгівлі, громадського харчування та інших громадських будівлях і спорудах на території Виноградівської міської територіальної громади».

У ході засідання з інформаціями виступили директор Виноградівської районної філії державної установи «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Гірка; директор КНП «Виноградівська районна лікарня» Олександр Милюков; в.о.заступника директора КНП «Виноградівський центр первинної медико-санітарної допомоги» по дитинству Наталія Бак; начальник Виноградівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області Степан Барзул та депутат міської ради Михайло Роман.

За результатами розгляду питань порядку денного комісією прийняті відповідні рішення.

Про це інформує Виноградівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах