120644
08:45 8.112021

У Закарпатській області виявлено порушення на одній з АЗС

Життя 4950

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Закарпатській області провели планову перевірку характеристик продукції на одній з автозаправних станцій, що розташована в Ужгородському районі.

Держінспекторами встановлено, що продукція розповсюджується за відсутності документів якості, визначених Технічним регламентом щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, який затверджений постановою КМУ від 01.08.2013 № 927.

Державні інспектори відібрали зразки всіх видів нафтопродуктів (автомобільних бензинів та дизельного палива), які реалізуються даною АЗС та направили їх до незалежної акредитованої лабораторії для проведення експертизи їх якості та відповідності ДСТУ.

За результатами досліджень буде прийнято рішення щодо заборони надання продукції на ринок, вилучення її з обігу, відкликання або приведення у відповідність до Технічного регламенту. На сьогодні і до встановлення результатів експертизи накладено тимчасову заборону на розповсюдження продукції, зразки якої відібрані відповідно до вимог Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції».

Про це повідомляє Державна екологічна інспекція у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах