120618
20:28 6.112021

Час на мистецтво: у Мукачеві провели творчі майстер-класи

Життя 5442

Класичний живопис, акварель, керамічне панно та вітраж. 6 листопада, мукачівці мали змогу дізнатися більше про мистецтво та його різновиди. Спеціалісти провели творчі майстер-класи в “Артпросторі у пасажі” та пообіцяли зробити такі заходи традиційними.

“Я у захваті від таких заходів. Працюю лікарем- стоматологом, але захоплююсь мистецтвом. Малювати ніде професійно не вчилась, та постійно намагаюся вдосконалювати вже набуті знання. Для цього можу використовувати саме такі майстер- класи, як сьогодні. Дуже добре, що є можливість, прийти і наживо подивитись, як малюють професіонали, спитати щось та надихнутися”, – розповідає мукачівка Наталія.

Пані Наталія, була однією з тих, хто відвідав майсер-клас Роберта Брагінського. Художник у цей день був одним зі спікерів та представив публіці такий напрям, як клачисний живопис.

“Я не проти ділитися своїми знаннями. Навпаки вважаю такі заходи чудовими. Кожен художник і не тільки, мріє залишити свій слід на цій Землі. Я особисто вже років 10 працюю з людьми та ділюся своїми навиками та інформацією. Сьогодні представив основу з основ, класичний живопис. Це такий ніби ввідний курс, коротко та про головне”, – ділиться емоціями художник.

Окрім класичного живопису в ” Артпросторі у пасажі”, також розповіли про те, як малювати акварелями осінній ліс, робили з кераміки гроно винограду та створювали осінній вітраж.

Такі заходи планують у артпросторі зробити традиційними, бо вважають, що творча робота позитивно впливає на психологічний стан людини та допомагає розкривати приховані таланти.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах