120444
10:43 2.112021

У Мукачівському драматичному театрі стартував новий театральний сезон

Життя 2979

Театр відкрив ювілейний сезон у неділю, прем’єрою комедії Юрія Крилівця «Глядачам дивитись суворо заборонено» за п’єсою французького драматурга Жана Марсана.

Глядачам представили унікальну можливість побачити виставу-навпаки, виставу «виворіт» — що насправді відбувається за сценою, у закуліссі та гримерних.

Також, глядачам вдалося підглянути все: від непомірних амбіцій, конкуренцій, враженої гідності, ворожнечі і пристрастей на театральній «кухні» до гучних прем’єр, підбору п’єс, вибору акторів, роботи режисера, стосунків акторів …

У публіки тонкий французький гумор про театральне «потойбіччя» з усіма конфліктами, що частенько нагадували комічні ситуації, викликав щирий сміх.

Видовищними стали і хореографія, і костюми та реквізит, протягом вистави актори по декілька разів переодягалися та багато танцювали. Все дійство на сцені ефектно підкреслили оновлені світло та звук.

Продумана до дрібниць режисерська постановка у тандемі з акторами, які на найвищому рівні грали практично самих себе викликала тільки найкращі емоції у глядача: по закінченні вистави зал стоячи аплодував.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах