120296
13:42 28.102021

Windrose скасовує регулярні рейси на Закарпаття з середини листопада

Життя 3787

Таку інформацію Infopost.Media підтвердили як безпосередньо в прес-службі компанії, так й інформацію про це можна побачити в розділі бронювання квитків, де наразі доступні рейси у напрямку Ужгорода тільки на 1, 5 і 8 листопада, а далі ні.

У компанії офіційно пояснили скасування регулярного авіасполучення тим, що аеропорт не готовий до роботи в зимній період, про це повідомляє infopost.

Утім, неофіційно один зі співрозмовників, який займався запуском регулярного сполучення на Закарпаття та працює в авіасфері уточнив, що насправді питання радше фінансове, тобто брак попиту на рейси, ніж технічна неготовність аеропорту.

Пікантності ситуації додає той факт, що на 12 листопада саме в Ужгороді й саме на базі летовища запланована зустріч прем’єр-міністрів України та Словаччини: Денис Шмигаль та Едуард Хегер мали якраз обговорити співпрацю в авіаційній сфері, зокрема підписання та набуття чинності угоди, яка дозволила Украероруху інструментально супроводжувати українські літаки, що прямують та вилітають з Ужгорода, територією Словаччини.

Також варто додати, що під відновлення регулярних авіарейсів між Києвом та Ужгородом, в місцевий аеропорт було інвестовано чималі кошти та обладнання, зокрема запущено нову світлосигнальну систему саме для можливості приймати рейси в темну пору доби та в зимній період.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах