11158
19:57 17.102021

УжНУ святкує своє 76-річчя

Життя 4737

У життєписі Ужгородського національного університету 18 жовтня є днем його заснування. Саме цього дня 1945 року розпочалась історія його становлення як осердя освіти й науки Закарпатської області.

За ці роки працівники вишу доклали чимало зусиль, щоб сьогодні у нас була чудова нагода пишатися й насолоджуватися досягненнями своєї alma-mater та тисяч її випускників. Завдяки цьому нині УжНУ посідає гідне місце серед вишів України, співпрацює з найкращими університетами Європи, а його працівники мають високий авторитет і повагу серед колег в Україні і світі. У навчальних аудиторіях та наукових лабораторіях УжНУ виховувалась ціла плеяда професіоналів своєї справи, які власними успіхами прославили виш як у минулі роки, так і сьогодні. За це щира вдячність і шана!

Ми переконані, що часи пандемії не найкращі для гучних святкувань. Проте не засмучуємось, оскільки віримо, що попереду на нас чекає багато років процвітання та вдосталь приводів для веселощів і урочистих зібрань. Зі святом, дорогі колеги!

Про це інформує Ректор УжНУ Володимир Смоланка.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах