119829
14:28 16.102021

Спілка закарпатських угорських багатодітних родин підбила підсумки роботи за минулий рік та окреслила плани на майбутній

Життя 3005

Керівники Громадської організації «Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей» 14 жовтня підбили підсумки роботи за минулий рік та разом із місцевими представниками обговорили плани на наступний. Засідання члени організації провели в стінах берегівського Греко-католицького центру ім. Елемира Ортутая.

Захід розпочався з виконання національної молитви угорців. Відтак присутніх привітала керівниця Берегівського офісу громадської організації Брігітта Кайла.

Директор Греко-католицького ліцею ім. Елемира Ортутая, священник Іштван Мароші у вітальній промові зазначив: «Якщо ми окреслюємо плани, то віримо в майбутнє». Він попросив Божого благословення для учасників заходу, щоб вони змогли підготувати план на 2022 рік, який задовольнить потреби кожної родини – члена організації, і побажав усім сили та непохитної віри в Бога для втілення наміченого.

Відтак голова Спілки закарпатських угорських багатодітних сімей Йосип Торпої підбив підсумки роботи за минулий рік і розповів деталі запланованих заходів та програм організації.

Члени правління ГО підготували план діяльності на 2022-й, вивчивши потреби багатодітних сімей, і розглянули його під час зустрічі з місцевими представниками.

Після короткого обговорення присутні схвалили представлений план заходів. Він містить чимало традиційних програм, які громадська організація проводить з року в рік. Це, зокрема, Вікенд сімейних пар, Програма для тінейджерів, заняття для батьків та дочок/синів, матерів та дочок/синів, а також походи, екскурсії тощо. Тобто заходи, які забезпечують змістовне дозвілля для багатодітних родин.

Варто зазначити, що наступного року Спілка закарпатських угорських багатодітних сімей відзначатиме 10-річний ювілей. Слід також наголосити, що вона організовує найбільше заходів серед громадських організацій краю. Про ефективність діяльності спілки яскраво свідчить, зокрема, той факт, що протягом року до неї долучилося близько сотні нових членів.

K. K./Kárpátalja hetilap

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах