119509
12:03 6.102021

Глухонімого хлопчика вдарив кінь: молода сім'я з Рахівщини потребує допомоги

Життя 4061

Те, в яких умовах проживають деякі сім’ї на Рахівщині, навіть уявити важко. Мова йде про одну сім’ю з Верхнього Водяного. Ця молода сім’я опинилася у складних життєвих обставинах.

Волонтер Галина Шутко звернулася до всіх небайдужих жителів району – “Дорогі друзі вчора, 3 жовтня, ми навідалися до однієї сім’ї яка проживає в Верхньому Водяному по вул. Тьовшаг.

Це молода сім’я з трьома дітьми живуть в дуже важких умовах, практично нічого не мають, алкоголем не зловживають, чоловік дуже важко хворіє, але не зважаючи на це, старається щось заробити. Хлопчик також з дитинства глухонімий, а кілька років тому його вдарив кінь і він отримав дуже важку травму голови і тепер від нього не можна відійти ні на крок, йому необхідна операція. Живуть коштом 2000 грн, які сплачують на хлопчика з інвалідністю. Чоловікові також необхідна медична допомога. Це просто жах жінка в розпачі і не знає що їй робити. Просимо всіх разом: давайте допоможемо їм зробити ремонт в хаті та зібрати гроші на лікування. В хаті необхідний капітальний ремонт. Допомогти можна як продуктами харчування, одягом, так і меблями. І так дальше. Хто чим зможе допомогти, звертайтеся за номером телефону 0974556803. Номер карти Приватбанка 5363542309252915 Шутко Федір Олексійович”.

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах