119436
11:37 2.102021

На Рахівщині на одній із АЗС неможливо скористуватися туалетом

Життя 3551

Мова йде про автозаправку у Великому Бичкові. На цій АЗС не можна сходити в туалет, хоча він там є!

На багатьох автозаправних станціях існує пряма залежність відношення персоналу до клієнта від кількості послуг, які він бажає отримати. Наприклад, якщо відвідувач заправив повний бак бензину, солярки, чи газу, купив їжі й кілька пляшок води, йому по першому ж проханні нададуть і ключі від туалету. Та, на жаль, на цій АЗС у цьому проханні відмовляють.

Пані Олена розповіла: “Ми з сім’єю їхали з Рахова до Тячева зупинися заправитись, мені було потрібно дуже до туалету. Я попросила у касира, щоб він надав мені ключі від туалету, на що він відповів – немає води. Я обурилася, куди мені тепер сходити, адже мені ДУЖЕ треба, на що він мені відповів – куди хочете.

Це вже не вперше, коли на цій заправці відмовляють у цій послузі, і людям доводиться, ходити в поле, чи по за будівлі. Взагалі скільки себе пам’ятаю, на цій заправці роками не працює туалет. Чи, дійсно, у них постійно немає води?» – додала Олена.

Для початку згадаємо, що автозаправна станція, як і місце громадського харчування, парк та інше, належати до громадських місць. Для подібних установ висуваються суворі рамки. Сюди ж відноситься й обов’язкова наявність громадського туалету. Виходить, що заборона на користування туалетом на деяких АЗС є неправомірним. Будь-який водій, який зайшов на автозаправну станцію, може зажадати ключ від вбиральні. Але, на жаль, не на цій автозаправці, бо тут у них свої правила “НЕМАЄ ВОДИ”

Працівник АЗС прокоментував цю ситуацію так: “Нам також важко, води дійсно немає, вона висихає! Коли вже в осінь приходять сильні дощі, що затоплені поля, тоді появляється вода, але й то не на довго. Ми самі змушені ходити до туалету навпроти автозаправки, проситись у СТО, і людей туди відправляємо.”

На запитання чи можна вирішити це питання, пробурити свердловину, працівник АЗС відповів: «Кому це треба?! Мусимо виходити з положення як можемо».

Олена БОДНАР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах