119418
17:23 1.102021

Закарпатське угорськомовне товариство студентів та молодих дослідників обрало нового очільника

Життя 4819

В УжНУ відбулися збори Закарпатського угорськомовного товариства студентів та молодих дослідників.

Під час заходу першокурсників ознайомили з діяльністю організації. Затим проголосували за вступ до товариства восьми нових активістів, а чотирьох старих членів обрали головними активістами.

Після цього з доповіддю про роботу за минулий рік виступила голова Закарпатського угорськомовного товариства студентів та молодих дослідників Інгрід Леврінц. Вона попрощалася з членами організації, оскільки, згідно з правилами, строк її головування завершився. Інгрід Леврінц стала членом організації у 2017 році. «Коли я стала головою товариства два роки тому, мене попереджали, що буде непросто. Але це були результативні, насичені позитивними враженнями роки», – зазначила Інгрід Леврінц.

Відтак, члени організації обрали нового керівника. Ним став Віктор Макушиш, за якого присутні проголосували одноголосно.

Під час виступу Віктор Макушин пригадав свої студентські роки, свою діяльність у межах організації. Він також повідомив – дуже пишається, що став головою товариства із серйозним минулим. «Закарпатське угорськомовне товариство студентів та молодих дослідників здійснює багатогранну діяльність, організовує вечори, виїзди, конференції, публікації», – зазначив він.

На засіданні обрали і заступників голови товариства. Ними стали Чаба Вагнер, Матей Гал та Олександра Джуринець. Членами правління та комісії з питань етики стали Шандор Балог, Алекса Товт, Діанна Черевка, Йожеф Гейреші та Тібор Бенце Сабов. Уповноваженою голови обрали Вівіен Добан.

(SD/Kárpátalja hetilap)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах