119080
09:49 24.092021

На Закарпатті відзначатимуть Всесвітній день туризму

Життя 1582

27 вересня в Україні та у всьому світі відзначатимуть День туризму, на Закарпатті з нагоди свята заходи проходитимуть протягом тижня.

«Для краян та гостей ми підготували низку подій, спрямованих на промоцію нашого краю, розкриття його особливостей та пошук нових ідей для подальшого розвитку туристичного напрямку», – заявив заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк

За його словами, в атріумі облдержадміністрації нагороджуватимуть найкращих фахівців туристичної галузі Закарпаття з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

У вівторок, 28 вересня, відбудеться конференція щодо розвитку сільського туризму на тему «Сільський туризм Закарпаття» (м. Ужгород, готель «Прага»).

Протягом 28 – 29 вересня для представників туристичних компаній, блогерів та ЗМІ проведуть інформаційно-пізнавальний тур місцями туристично-рекреаційної привабливості регіону.

У межах відзначення запланована й конференція туристичних ініціатив «Сталий туризм Українських Карпат» у с. Нижнє Солотвино Ужгородського району (29 – 30 вересня).

Також 30 вересня стартує дводенний туристичний форум «Розвиток туризму в громадах: інвестиції, нові проєкт, інструменти промоції».

Про це повідомляє Закарпатська ОДА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах