118437
17:22 10.092021

Виноградівське МУВГ має можливість оперативно контролювати якість будівельних робіт на дамбі

Життя 3969

У кінці серпня робочою групою проєкта Виноградівського міжрайонного управління водного господарства було здійснено виїзд на ділянку реконструкції лівобережної дамби р. Тиса в районі с. Теково – с. Гетеня з метою проведення оперативного інструментального контролю за якістю проведених робіт по влаштуванню твердого покриття на гребені дамби.

Дані роботи виконуються у рамках впровадження спільного українсько-угорського інфраструктурного проєкту HUSKROUA «Зміцнення транскордонної безпеки спільними заходами, спрямованими на запобігання паводків та затоплення внутрішніми водами у межиріччі річок Тиса і Тур» SAFETISZA (Безпечна Тиса).

За результатами проведених замірів експертами визначено ділянки, де необхідно провести роботи з додаткового ущільнення покриття, про що повідомлено підрядну організацію ПрАТ Виноградівське ПМК-78.

Заміри виконувалась сучасним приладом для вимірювання щільності ґрунтів ZORN ZFG 3.0, який закуплено в рамках впровадження цього проекту. Даний прилад дає можливість точно визначити динамічний модуль пружності ґрунту на об’єкті дослідження.

Довідка.

Проєкт SAFETISZA нагороджений грантом Європейського Союзу в рамках впровадження Програми транскордонного співробітництва Європейського Інструменту Сусідства Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом.

Про це інформує БУВР.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах