117786
11:30 27.082021

Туристичний потенціал Закарпаття презентували на Всеукраїнському фестивалі-виставці

Життя 3729

Днями на території Національного музею народної архітектури та побуту України в Києві відбувся Всеукраїнський фестиваль-виставка народно-художніх промислів та туристичних маршрутів «Мандруй Україною».

Одна з найголовніших цілей заходу, присвяченого 30-й річниці незалежності України, – об’єднати всі регіони країни в одному місці та розкрити їхні туристичні потенціали.

На фестивалі-виставці представники Закарпатської ОДА, громадських організацій, підприємств та майстрині області ознайомили відвідувачів з туристичними, культурними та гастрономічними особливостями нашого регіону.

Начальниця управління туризму та курортів облдержадміністрації Маріанна Готра презентувала туристичну інфраструктуру Закарпатської області, туристичний магніт «Мальовничі Карпати» та анонсувала Міжнародний туристичний тиждень у регіоні. За її словами, захід планують провести протягом 27 вересня – 2 жовтня 2021 р.

У межах фестивалю-ярмарку наші краяни також представили художньо-культурну та гастрономічну багатоманітність Закарпаття.

Всеукраїнський фестиваль-виставка народно-художніх промислів та туристичних маршрутів «Мандруй Україною» організували й провели під патронатом Державного агентства розвитку туризму України і за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, спілки VISIT Ukraine та Global Talent Ukraine.

Про це повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах