117744
09:00 26.082021

У Берегові відбулося засідання виконкому

Життя 2641

На засіданні виконавчого комітету затверджено положення про гарячу лінію телефонного зв’язку для мешканців Берегівської ТГ для заявлення скарг щодо роботи ЦНАПу, Сервісного центру МВС, Пенсійного фонду, водоканалу, тощо чи надання інших  послуг. Це дасть можливість оперативно реагувати на корекцію роботи таких структур.

У відділ містобудування та архітектури міської ради надійшли клопотання про надання дозволу на встановлення пам’ятника графу Іштвану Сечені в Четфалві від Товариства угорської культури Закарпаття, на встановлення пам’ятника угорському королю Бейлі IV в Берегові на пл. Ф. Ракоці від БФ «За Берегово” та пам’ятника репресованому греко-католицькому духовенству в Берегові на пл. Сінній від Мукачівської греко-католицької єпархії й крім цього отримано клопотання від ГО “Фундація Шалом” щодо встановлення меморіальної дошки лікарю Жігмонду Губерту в Берегові на будинку вул. Б. Хмельницького, 21.

Також на засіданні виконкому його члени підтримали створення туристичної ради Берегівської міської громади та розміщення тимчасової споруди комунального підприємств на вул. Корятовича, де будуть пропонувати актуальну інформацію про легальних надавачів туристичних послуг нашої громади.

Про це повідомляє міський голова Берегівської ТГ Золтан Бабяк.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах