117565
16:39 23.082021

У Іршаві відбулися урочистості до Дня Незалежності

Життя 5252

23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України на центральній площі місті Іршава відбувся урочистий мітинг.

Завітали на урочистий мітинг і учасники Збору активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»), які представляють 16 областей з різних регіонів України, повідомляють у Іршавській міській раді.

Почесне право підняти Державний Прапор України надали ветерану Народного руху України Ярославу Гудь, учаснику АТО Сергію Бугайцову, Граб Валерії, Хрищенюк Назарію та Янчевській Поліні.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих бійців,  які пожертвували своїм життям задля миру та спокою нашої держави. Опісля, до підніжжя пам’ятника “Борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної сотні та загиблим в АТО” керівники громади поклали квіти.

Паралельно стартував велопробіг, здійнений вихованцями та педагогами туристсько – краєзнавчого відділу ІМЦПО, під час якого учасники поклали квіти до пам’ятного хреста борцям за волю України.

Під час урочистостей усіх присутніх та гостей свята вітали колективи художньої самодіяльності, передає Іршавська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах