117451
21:11 20.082021

На межі можливостей: у Мукачеві юні спортсмени пропливли 10 кілометрів. Фото

Життя 7612

20 серпня, мукачівські юні плавці, провели заплив на витривалість. Більше 20 дітей вирішили спробувати свої сили.  Вже декілька років поспіль під час спортивного заходу учасники пливуть 6 або 10 кілометрів. 
“Скажу вам відветро, цей захід ми влаштовуємо вже традиційно, аби звернути увагу на цих дуже талановитих і спортивних дітей. Вони заслуговують, аби про них почули. Моя специфіка тренування полягає в тому, аби зробити цих дітей максимально витривалими, що робить їх ще й здоровими до того ж. Вони тренуються регулярно і роблять те, що на перший погляд здається неможливим”,- розповідає тренер з плавання Тетяна Мациборка. 
  “Ми якийсь час боролися з ожирінням. В мого сина була проблема з вагою. За майже два роки тренувань він досяг дуже хороших результатів, став набагато здоровішим. А сьогоднішні результати взагалі для нас неочікувані, ми були впевнені, що наш Владислав буде другим, а він приплив першим”, – ділиться емоціями мама спортсмена Мирослава Барта. 
Саме син пані Мирослави- Владислав Барта цього року першим подолав дистанцію в 10 кілометрів, впорався хлопець за 2 години 43 хвилини.На декілька секунд пізніше за Владиславом фінішував Едуард Колод.  Хлопець каже, дуже розраховував на перемогу, адже займається вже 4 роки. Та прикрий випадок на дистанції  забрав у Едуарда такі важливі секунди. 

” Насправді я плив за перемогою. Але на дистанції з мене злізли плавки. Якби не цей момент, я б точно був перший”, – зазначив хлопець. 
Дистанції, які долали діти – це 6 та 10 кілометрів, залежно від готовності та можливостей дитини. Загалом участь у змаганнях взяли 21 спортсмен. Усі вони отримали грамоти та медалі, а також неоцінений досвід. 


                                                          Ірина Грабко

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини