117214
09:00 17.082021

У Берегові почав роботу перший педагогічний навчальний табір

Життя 3616

«Розумію та ілюструю. Як представити якомога доступніше те, що я знаю?» – навчальний табір на таку тему для майбутніх педагогів про використання наочних матеріалів під час роботи з учнями стартував 16 серпня в місті Берегові. П’ятиденний семінар організував Благодійний фонд «Геніус».

Мета заходу – представити студентам різноманітність засобів, котрі можна використовувати для навчання. Крім того, протягом п’яти днів учасники прослухають лекції та долучаться до практичних занять і майстер-класів, під час яких працюватимуть над створенням наочних матеріалів за обраними темами для різних вікових груп.

Професійні керівники форуму – Агнеш Кулін та Ібоя Надь – відповідатимуть за реалізацію програм, запланованих на тиждень, та оцінюватимуть результати роботи майбутніх педагогів, досягнутих протягом навчального табору.

Під час урочистого відкриття учасників заходу привітала директор Благодійного фонду «Геніус» Наталія Вараді. Вона також подякувала тим, хто долучився до організації першого професійного табору.

Відтак голова Товариства угорських митців Закарпаття ім. Імре Ревеса, професійний консультант БФ «Геніус» Агнеш Кулін розповіла про заплановані на тиждень заходи.

«У наших планах різноманітні та цікаві заняття: презентації, панельні дискусії, тематичні кіноперегляди, практичні заняття, екскурсії, які стануть у нагоді для кожного, адже отримані знання можна буде використати в майбутньому», – зазначила професійний керівник табору.

Після завершення навчання відбудуться презентація створених наочних матеріалів, їхнє оцінювання та вручення сертифікатів.

Педагогічний навчальний табір проводиться за підтримки уряду Угорщини, Державного секретаріату з питань національної політики Угорщини, Фонду ім. Габора Бетлена та уповноваженого міністра, відповідального за розвиток співпраці області Саболч-Сатмар-Берег і Закарпаття.

K. K./Kárpátalja hetilap

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах