113191
09:45 16.082021

Ужгородців попереджають про можливе відключення водопостачання

Життя 5563

Адміністрація КП «Водоканал м. Ужгород» повідомляє, що бригадою дільниці водопровідної мережі проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи на магістральному водогоні діаметром 500 мм, на перехресті вулиць Андрія Палая і Олександра Блистіва..

У випадку, якщо ліквідація аварії виявиться неможливою без пониження тиску в системі – можливе пониження тиску подачі води з водозабору “Минай” і НФС №2 (насосно-фільтрувальна станція №2). В такому випадку, тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради) і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І. Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста.

Подачу води, у випадку призупинення водопостачання, буде відновлено одразу ж по виконанні робіт. Приносимо вибачення за можливі незручності та дякуємо за порозуміння.

З відновленням водопостачання, необхідно, по-можливості, пропустити воду через систему змивних бачків, для її швидшого освітлення та не вживати воду в сирому вигляді до повного її освітлення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах