117005
14:31 11.082021

На Берегівщині молодіжна організація ТУКЗ-КМКС провела День молоді

Життя 4107

Покращення епідемічної ситуації дозволило проводити в краї більш масові заходи. Молодіжна організація Товариства угорської культури Закарпаття влаштувала в с. Пийтерфолво Берегівського району дійство для молоді, аби певним чином заповнити вимушені прогалини, які виникли у зв’язку з карантинними обмеженнями.

День молоді відбувся на території місцевого стадіону. Тут для дітей установили різноманітні атракціони, відвідувачів пригощали гастрономічними смаколиками.

Урочисте відкриття розпочалося виконанням державного та національного гімнів. Присутніх привітав голова Молодіжної організації ТУКЗ-КМКС Іштван Добша й побажав усім гарного дозвілля. Гостей розважали відомі ді-джеї з Угорщини, які заклали основу для хорошого настрою. Після них на сцену вийшов виконавець G.w.M також із сусідньої країни й добряче «запалив» присутню на стадіоні публіку.

Затим виступив DJ Katapult, який нещодавно був гостем одного з нічних клубів Закарпаття, тож веселив людей з великим завзяттям.

Долучився до закордонних виконавців і закарпатець DJ Miklov. Саме він завершив серію виступів, які тривали до четвертої години ранку.

За словами організаторів, захід відвідали близько трьох тисяч осіб.

День молоді в Пийтерфолво влаштували активісти Молодіжної організації за підтримки ТУКЗ-КМКС, Фонду національної співпраці, Пийтерфолвівської ОТГ та Державного секретаріату з питань національної політики Угорщини.

SD/Kárpátalja hetilap

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини