116981
18:55 10.082021

Понад 90 % закарпатських нацгвардійців вакцинувалися від Covid-19

Життя 2113

Військовослужбовці 2 Галицької бригади продовжують активно імунізуватися від небезпечної недуги Covid-19. Більша частина закарпатських військовослужбовців Національної гвардії вже вакцинувалися.

Понад 90% особового складу 3-го батальйону отримали першу дозу препаратів. Дехто з них вже зробив друге щеплення. Це ті особи, які не зволікали та імунізувалися раніше, як тільки це стало можливо.

Для військовослужбовців привезли препарати Astra Zeneca, Pfizer, CoronaVac. Вакцинацію проводили лікарі ДУ ТМО МВС України в Закарпатській області. Медики приїжджають на територію батальйону і роблять ін’єкції  всім охочим. А їх виявилося дуже багато. Адже військовослужбовці свідомо оцінюють реальну загрозу від хвороби, яка прогресує у світі. Вакцинація – єдиний спосіб захистити своє здоров’я і життя, а також своїх близьких.

Нагадаємо, що нацгвардійці почали вакцинуватись від Covid-19 одразу, як в Україні з’явилась вакцина. Військовослужбовці НГУ, як і представники інших силових відомств, медики та ті групи осіб, які були на першій лінії оборони проти Covid-19, потрапили в першу хвилю імунізації, інформує Військова частина 3002.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах