116296
17:33 17.072021

На підтримку олімпійців: у Мукачеві розгорнули велетенський прапор України

Життя 6658

17 липня на території Мукачівського спорткомплексу ДЮСШ близько 30 маленьких спортсменів розгорнули рекордний синьо-жовтий стяг. Загалом у заході взяли участь близько 80 дітей.

Довжина прапора склала 32 метри і 32 сантиметри. Такі цифри символічні, адже в Токіо вже зовсім скоро розпочнуться 32-і Олімпійські ігри. Захід присвятили на підтримку українських спортсменів у Токіо, розповів директор ДЮСШ, Сергій Кучинка.

“Приурочений цей захід до Олімпійських Ігор. Віримо в те, що наші спортсмени займуть високі місця. Таким чином їх підтримаємо, аби вони знали, що за них вболіває уся Україна. До речі, один із закарпатців зараз також там, в складі збірної України. А ще наш тренер з міста Мукачева працює в штаті нашої збірної”, – розповів Сергій Кучинка.

“Мені дуже приємно вітати вас з таким святом, а ще я радію, що ви так переживаєте за наших спортсменів. Їм зараз дуже потрібна наша підтримка”, – зазначив голова Закарпатського обласного відділення національного комітету України Іван Риляк.

На прапорі, який внесений до книги рекордів України, як найдовший, мукачівці і не тільки мали змогу написати побажання нашим олімпійцям. Стяг, який розгорнули у Мукачеві, по закінченню заходу повезли спортсменам у Токіо.

Ірина ГРАБКО

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах