115763
08:30 5.072021

В Ужгороді у спальному районі провели обрізку та вирубку дерев. Що стало причиною

Життя 2556

На вулиці Легоцького в Ужгороді комунальні служби провели обрізку та вирубку дерев. У міськраді пояснили, що вирубку проводять у рамках капітального ремонту на цій вулиці.

Обрізку та вирубку дерев на зеленій зоні вулиці Легоцького комунальники почали ввечері другого липня. Обрізані дерева та гілки вивозили на вантажівці.

Ужгородка Валентина Гевдінь 25 років мешкає неподалік місця робіт. Каже, що зрізати почали і ті дерева, які висаджувала вона.

“Ми висаджували ці дерева тому, що ми тут живемо. Наші вікна виходять на центральну дорогу і нам потрібно, щоб ці вихлопні гази нам не забруднювали повітря. Нам треба вікна відкривати”, — розповіла Валентина.

У міській раді пояснили, обрізка та вирубка проводиться у рамках капітального ремонту на вулиці Легоцького. За словами речниці Ужгородської міської ради Алли Кохан, на цьому місці планують облаштувати велодоріжку та тротуар.

“За інформацією, яку мені зараз надали у департаменті міського господарства, там буде велодоріжка і тротуар, тому довелося зрізати дерева. Буде компенсаційне висадження 40 дерев”, повідомила речниця.

Суспільне

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах