115744
11:27 4.072021

Поліцейський показовий виступ провели в Ужгороді

Життя 3827

У суботу, 3 липня, на площі Народній в Ужгороді полісмени провели показові виступи, приурочені до Дня поліції. Виступ перенесли із п’ятниці на суботу через погодні умови, відтак, подивитися виступ мали змогу всі бажаючі.

Дійство розпочалося із пострілів, далі був захопливий рукопашний бій. Поблизу залунали сирени, під’їхали спецавто. Поліцейські з роти тактико-оперативного реагування показали, як діють в екстрених ситуаціях, затримують злочинців та надають першу допомогу потерпілим.

Найзахопливішою частиною виступу, на думку найменших глядачів, стало розбивання дощок ударами рук та ногами з розвороту. А ще бойові прийоми та згуртована робота поліцейських. Найвидовищнішим стало розбивання ударами рук палаючої черепиці. 

Присутні аплодували, ніхто не знав, що чекати від виступу далі, відчувалося реальне напруження, наче під час перегляду фільму в жанрі бойовик. 

Наприкінці всі бажаючі мали змогу сфотографуватися з полісменами, які виступали.

Захід приурочений до Дня поліції України, який святкують 4 липня. У 2015-му полісмени саме в цей день прийняли присягу на вірність Україні, після ухвалення закону «Про національну поліцію».

Оксана ЧОПАК

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах