115592
16:57 30.062021

В Ужгородському інституті культури і мистецтв вручали дипломи випусникам

Життя 4251

Упродовж двох останніх днів Ужгородський інститут культури і мистецтв, який очолює заслужений працівник культури України, кандидат психологічних наук, депутатка Закарпатської облради Наталія Шетеля, святкує з нагоди вручення дипломів уже тепер колишнім студентам, які здобули фахову освіту.

Так, на своє крило стає 70 бакалаврів і 53 молодших спеціалістів.

Учора випускників вітали в Обласній філармонії, сьогодні – в стінах інституту.

Розділити радість торжества завітали директор департаменту культури, національностей та релігій ОДА Євген Тищук, депутати, митці, гості та запрошені.

На почесних місцях – батьки випускників.

Улюблений усіма ансамбль мажореток під керівництвом заслуженого працівника культури України Ирина Шевцова своїм феєричним, віртуозним номером «Попурі» дав знати: свято є!

На цій веселій ноті ведучі запросили на сцену випускників «Інформаційно-бібліотечної та архівної справи», фахової передвищої освіти та випускників І бакалаврського рівня «Музичне мистецтво та «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Сценічного мистецтва» та «Видовищно-театралізованих заходів», «Хореографічного мистецтва». Усі – молоді, красиві, усміхнені, щасливі у вишуканому вбранні – як на підбір.

Першокурсники вручили кожному пам’ятну стрічку випускника, що додало заходу ще більшої яскравості та барвистості.

Із щирою вітальною промовою до присутніх звернулася директорка інституту Наталія Шетеля, яку тут молодь любить як педагога, наставника, друга.

Тож вона високо оцінила та щиро подякувала педагогам за титанічну працю, які з дня у день вкладали у розвиток кожного випускника свої знання, таланти, досвід, час і здоров’я, бо націлені на те, аби їхні підопічні, до яких вони прикипіли душею, були освіченими, ерудованими, затребувані та віддані обраній професії.

Подякувала також батькам, які за непростого сьогодення робили все для того, аби їхні нащадки мали гарне майбутнє.

Зворушливим був вихід батьків на сцену. Зокрема, мами випускниці «Сценічного мистецтва» Голяни Наталії Василівни, батьків випускниць «Хореографічного мистецтва» – Трунова Дмитра Володимировича та Шишкова Юрія Олександровича і це, напевно, символічно, що Схід і Захід разом, адже батько Трунов Дмитро Володимирович прибув на вручення диплома своєї доні з Донеччини.

Про це інформує Ужгородський інститут культури і мистецтв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах