114888
09:19 16.062021

В Ужгороді відновлять перевезення маршрутами №4 та № 19

Життя 3348

Чергове засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на 5 міських автобусних маршрутах відбулося сьогодні в Ужгородській міськраді. Єдиним претендентом на обслуговування чотирьох маршрутів було ТОВ «Транс-Уж X».

За результатами конкурсу буде відновлено перевезення маршрутом № 4 «пл. Корятовича – КПП «Ужгород» (через вул. Верховинську, Лозову, Сріблясту) та відкоригованим на проханням ужгородців маршрутом № 19 «КПП «Ужгород» – мкр-н «Дравці» (через пл. Шандора Петефі).

Договори на перевезення пасажирів цими маршрутами будуть укладені лише на один рік, оскільки транспорт «Транс-Уж X» не повністю відповідає визначеним умовам конкурсу.

Товариство також визначили переможцем конкурсу на маршрутах № 26 «в/м 555 – мкр-н Горяни – УжНУ» та № 58 «Залізничний вокзал – УжНУ», конкурс на обслуговування яких був оголошений через дострокове розірвання договорів із попереднім перевізником. Умовами конкурсу передбачено збільшення кількість автобусів на маршруті № 58. Договори з переможцем конкурсу укладуть на 5 років.

Оскільки не було претендентів на право обслуговувати маршрути № 158 «пл. Корятовича – міський цвинтар «Барвінок», конкурсний комітет рекомендував виконкому Ужгородської міськради оголосити конкурс повторно, інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах