114541
16:22 8.062021

В Ужгороді пройшла нарада з працівниками управління муніципальної варти

Життя 4114

Постійно перевіряти, моніторити, як в Ужгороді дотримуються правил благоустрою – на цьому наголосив на сьогоднішній нараді працівникам управління муніципальної варти міськради заступник міського голови Іван Шимон.

Систематичною, підкреслив Іван Петрович, повинна бути робота із керівниками ОСББ, мешканцями міста, керівниками підприємств, щоб не допускати захаращення прибудинкових та прилеглих територій, аби впорядкованими були контейнерні майданчики для збору сміття, в усіх укладені угоди на вивезення твердих побутових відходів.

Заступник міського голови також зобов’язав працівників муніципальної варти провести бесіди із власниками рекламних бордів, щоб ті привели рекламоносії до належного вигляду – не може бути так, що біл-борди обідрані, вони повинні виглядати естетично, навіть якщо на них немає реклами.

На нараді обговорювали, і як протидіяти торгівлі у невстановлених місцях. Наголошувалося, що стихійна торгівля є потенційно небезпечною для споживачів, оскільки невідома якість таких продуктів, ким та в яких умовах вони виготовлені, де зберігалися і як транспортувалися. Крім того, вулична торгівля захаращує територію, зокрема пішохідні зони, ускладнює рух транспорту тощо.

Працівникам управління муніципальної варти також дано доручення перевіряти наявність дозволів та законність роботи відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності, щоб таким чином виявляти та припиняти, зокрема, факти самовільного будівництва, – передає прес-служба Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини