114441
12:19 7.062021

В Ужгороді відбувся концерт до ювілею Олександра Садварія

Життя 6344

Золотий ювілей – 50-річчя – музичним вечором “Молюся Богу, співаю людям” в Ужгороді відзначив заслужений артист України, соліст Закарпатської обласної філармонії Олександр Садварій. За роки своєї творчої діяльності ювіляр встиг виступити ледь не в кожному куточку Закарпаття, представляв мистецтво нашого краю на столичній сцені, а в складі різних колективів побував у багатьох європейських країнах.

Артист працює як у класичному, так і в естрадному жанрах, що й представив на ювілейному концерті, який став чудовим подарунком для його шанувальників. У сольному репертуарі – твори українських, зокрема закарпатських, та зарубіжних авторів. Сьогодні Олександр Садварій заспівав пісні “Дивлюсь я на небо”, “Поможи нам, Боже”, “Владико неба в землі”, “Ми підем, де трави похилі”, “Осінь ти моя”, “Відлітають роки”, “Моя любов” та інші.

Чимало творів ювіляр виконав у супроводі Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, а також із солісткою хору – своєю дружиною та натхненницею, заслуженою артисткою України Яною Садварій, інформує відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах