114188
13:33 2.062021

Прикордонники Мукачівського загону у шести містах Закарпаття продемонстрували техніку та озброєння

Життя 2984

Масштабну виставку автомобільної техніки, озброєння, спец приладів та екіпіровки організували учора прикордонники Мукачівського прикордонного загону на Закарпатті. На сьогоднішній день Держприкордонслужба активно реформується та переозброюється за стандартами ЄС та НАТО, переконатися у цьому мали можливість жителі шести міст краю.

У містах Мукачево, Берегово, Хуст, Тячів, Рахів та Виноградів вартові кордону продемонстрували сучасні зразки зброї та техніку, яку щодня використовують для забезпечення ефективної охорони державного кордону.

Найбільший інтерес представлена техніка викликала у малечі, яку батьки та дідусі з бабусями привели на святкування Дня захисту дітей. Без уваги дітлахів не залишилася жодна шпаринка. Малеча жваво цікавилася, як здійснюється переслідування та затримання порушників, до яких хитрощів вдаються контрабандисти, чи сплять прикордонники уночі і чи патрулюють кордон у грозу? Тільки переконавшись, що кордон їхньої країни надійно захищений, примірявши усе екіпірування, сфотографувавшись на згадку зі справжніми прикордонниками та їх надійними помічниками – службовими собаками, задоволені хлопчики та дівчатка радісно йшли у своїх, по дитячому серйозних, справах.

А от молодь та підлітків, яких теж було чимало на святі, більше цікавили питання чи добре платять прикордонникам, кому довіряють охороняти кордони батьківщини, як стати прикордонником? На ці запитання радо відповідали фахівці відділу комплектування Мукачівського прикордонного загону. Запитуйте і Ви, зателефонувавши нам за номерами: 0313121261, 0965885843, 0666896132 або завітайте до нас за адресою: місто Мукачево, вулиця Недецеї 45, інформує пресслужба Мукачівського прикордонного загон.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини