109966
11:39 15.042021

В Ужгороді відкривається персональна виставка закарпатського художника Габора Гомокі

Життя 3015

У Генеральному консульстві Угорщини у м. Ужгород з 20 квітня 2021 р. відкривається персональна виставка закарпатського художника Габора Гомокі.

Кольорові, мерехтливі, яскраві твори Габора Гомокі майже світяться і викликають глибоке емоційне враження. У його роботах можна помітити особливості стилю, які характерні для керамічного мистецтва, композиційну простоту, стилізацію, декоративність. Габор Гомокі віддає перевагу реалістичному стилю, але імпресіонізм та експресіонізм йому також дуже близькі до серця. Улюблені його теми – пейзаж Тиси, старі котеджі, вуличні сцени, різні натюрморти, теми віри, спасіння  Ісуса Христа, Євангелія.

Ars Poetica художника: “У цьому поспішному світі важливо вказувати на маленькі дива в нашому оточенні, на які багато хто навіть не звертає уваги”.

У 2007 році став членом творчої групи митців ім. Міхая Мункачі Товариства Угорської Інтелігенції Закарпаття.  Він є постійним учасником групових виставок Об’єднання. З 2017-го року є членом Товариства угорських художників Закарпаття ім. Імре Ревеса.

Запрошуємо вас на урочисте відкриття виставки 20 квітня 2021 р. о 17.00 год. ( за к. ч)

Місце проведення:  Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород

Адреса: м. Ужгород, Православна наб. 12.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах