111873
17:35 9.042021

У Чопі розпочали вакцинування прикордонників

Життя 3614

Сьогодні понад два десятки прикордонників Чопського загону отримали щеплення проти COVID-19. Вакцинацію медпрепаратом Covishield для військовослужбовців та працівників загону організували у міській лікарні міста Чоп.

Щеплення провели у рамках другого етапу вакцинації. Перед початком процедури кожного, хто виявив бажання вакцинуватися, оглянули та опитали щодо стану здоров’я і самопочуття.

Першим з прикордонників у Чопі вакцину отримав начальник загону Руслан Цапюк. «Зважаючи на епідеміологічну ситуацію, вакцинація – це єдиний спосіб подолати небезпечний вірус. Сьогодні я отримав щеплення першим, щоб показати приклад своїм підлеглим. Разом зі мною сьогодні прийшли усі, хто виявив бажання вакцинуватися та не має до цього протипоказань», – зазначив полковник Цапюк.

Разом з колегами на щеплення прийшла старший сержант Юлія Драпалюк, військовослужбовець відділення інспекторів прикордонного контролю «Тиса». Дівчина розповідає: «Як прикордонник я щодня комунікую з величезною кількістю людей. Ризик інфікуватися Сovid-19 вважаю високим навіть попри дотримання усіх заходів безпеки. Я відповідально ставлюся до свого здоров’я, ретельно вивчала інформацію щодо вакцинування і тому без жодних вагань прийшла сьогодні на щеплення. Це мій свідомий вибір, своїм друзям та колегам я також раджу скористатися такою можливістю».

Відповідно до діючих норм, через три місяці прикордонникам зроблять повторну процедуру. У рамках наступних етапів вакцинації щеплення планують провести для решти військовослужбовців та працівників загону, інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах