111046
10:58 12.032021

«Закарпаттяенергозбут» пропонує своїм споживачам зручний сервіс – електронну абонентську книжку

Життя 2225

Відмовлятися від паперових рахунків, а отже, заощаджувати папір та берегти довкілля закликає ТОВ «Закарпаттяенергозбут». Це дуже легко зробити, якщо користуватися сучасними дистанційними сервісами, за допомогою яких можна не тільки формувати й отримувати рахунки в онлайн режимі, а ще й сплачувати без комісії!

Як відмовитися від паперового рахунку?

Дуже просто! ТОВ «Закарпаттяенергозбут» пропонує своїм побутовим споживачам зручний сучасний сервіс – електронну абонентську книжку, яка вже добре відома багатьом.

За допомогою цього сервісу можна контролювати споживання електроенергії та газу, спілкуватися з товариством у режимі онлайн, що вкрай важливо в нинішніх умовах поширення коронавірусу, а також – формувати та оплачувати рахунки за спожиті енергоносії. Важливо: при розрахунках через абонкнижку комісія зі споживача не знімається!

Саме в Електронній абонкнижці й запроваджена можливість відмови від паперових рахунків: у розділі «Загальна інформація» є панель під назвою «Актуальний рахунок». Якщо ви поставите галочку у відповідне віконечко з написом «Відмова від отримання паперового рахунка», то ТОВ «Закарпаттяенергозбут» більше не надсилатиме вам паперові рахунки, ви ж зможете формувати їх самі в Особистому кабінеті й одразу оплачувати.  

Тим споживачам, які досі не зареєстровані в Електронній абонкнижці, але теж хочуть долучитися до хорошої справи збереження екології, пропонуємо спробувати цей електронний сервіс і переконатися в його зручності та дієвості.  

Зареєструватися  в Електронній абонкнижці дуже просто – вона розміщена на офіційному сайті ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за посиланням: https://pay.zakarpatzbut.energy/home

У разі, якщо у вас виникають запитання щодо реєстрації в Електронній абонкнижці чи щодо відмови від паперових рахунків, ви завжди можете звернутися до кол-центру ТОВ «Закарпаттяенергозбут» за номером 0-800-50-59-60 чи Інформаційно-консультаційного центру товариства за міським номером (0312) 42-99-92. Графік роботи: Пн-Чт 08:00 – 17:00, Пт 08:00 – 16:00 (обід: 12:00 – 12:48).

Будьмо свідомими, давайте разом збережемо природу для нащадків!

Адміністрація ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах