96834
17:26 24.022021

У Дубівській громаді заклади освіти не закривають на карантин

Життя 1943

Сьогодні, 24 лютого, у Дубівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

На засіданні виступили перший заступник голови селищної ради Роман Поліщук, начальник відділу освіти Ярослав Івачевський та директор КНП «Дубівська лікарня» Ігор Білега, які ознайомили присутніх з епідемситуацією, пов’язаною із розповсюдженням коронавірусної хвороби COVID-19 в населених пунктах Дубівської громади.

Як зауважив Ярослав Михайлович, у загальноосвітніх закладах громади ситуація з захворюванням на коронавірус серед дітей та педагогів не є критичною, проте фіксують незначне підвищення хворих на ГРВІ та грип. Станом на ранок 24 лютого у закладах освіти селища Дубове та села Красна відсутні хворі з підтвердженим діагнозом COVID-19. У Калинівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. один учень, який перебував на самоізоляції, занедужав на коронавірус, а у філії (Калинівська ЗОШ І-ІІ ст.) інфікувалася працівниця школи, однак у контакті з дітьми не перебувала.

Заслухавши інформацію та обговоривши її, комісія вирішила моніторити ситуацію з захворюванням серед дітей та педагогів громади і поки що не закривати школи на карантин. Разом з тим, рекомендовано керівникам шкіл посилити контроль за дотриманням у закладах протиепідеміологічних заходів.

Наступне засідання комісії відбудеться у п’ятницю, 26 лютого, повідомляє Tyachiv.com.ua.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах