110317
19:10 16.022021

Прикордонники Чопського загону розповіли дітям Закарпаття про прикордонну службу

Життя 2031

У рамках заходів з військово-патріотичного виховання молоді, прикордонники Чопського загону завітали сьогодні до учнів Чопської загальноосвітньої школи. Разом з членом ветеранської спілки офіцером запасу Віктором Сигайовим вони розповіли старшокласникам про престиж професії прикордонника, про те, чим займаються «зелені берети», про почесну місію та особливу відповідальність тих, хто взяв на себе обов’язок охороняти рубежі рідної країни.

Військовослужбовці-учасники ООС також поділилися спогадами про війну, про досвід служби на сході України та про події, свідками яких їм довелося стати.

Пізнавальною для хлопців та дівчат була й бесіда про можливість проходження військової служби за контрактом та про порядок вступу до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Молоді розповіли про переваги професії та про пакет соціального забезпечення, гарантований усім співробітникам відомства.

Також, у рамках проведення відомчої кампанії «Контрабанда – це протизаконна діяльність, а не заробіток» прикордонники продемонстрували учням анімаційний ролик, де роз’яснено, хто є хто на державному кордоні та якої шкоди завдає контрабандна діяльність нашій державі і добробуту українського народу.

Звісно, прикордонники не могли прийти у гості до дітей без подарунків. Тому, на завершення заходу, вони подарували школярам картини на прикордонну тематику, створені відомою литовською художницею Беатою Куркуль. Тепер вони прикрашатимуть стіни Чопської загальноосвітньої школи та нагадуватимуть дітлахам, хто стоїть на сторожі кордонів нашої країни, інформує пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах