109930
14:09 2.022021

Закарпатські діти стали співавторами календаря на 2021 рік

Життя 6038

«Я намалювала дівчинку, якій дуже затишно у своїй кімнаті. Їй тепло і добре. І я бажаю, щоб у кожного було таке місце, де їм добре». Так описує свій малюнок 9-річна Владислава Слава. Вона – одна із переможців конкурсу дитячих малюнків «Газ ‒ наш друг, це безперечно, користуйся ним безпечно», який АТ «Закарпатгаз» проводило разом з ГО «Щасливі діти».

Аварійники та аварійниці, затишні помешкання та смачні страви, тепла ванна та навіть добрий дух вогню – учасники конкурсу дитячих малюнків зобразили своє бачення, чому газ ‒ це добре, але користуватися ним треба з обережністю.

Малювали також конкретні правила експлуатації газових приладів. Наприклад, що не можна залишати газову плиту без нагляду, коли на ній щось готується; слід відчиняти вікна, коли працює газова плита; не можна сушити речі над конфорками тощо. Саме такий приклад зобразила Емілія Малюк: вона намалювала жінку, яка сушить волосся над увімкненими конфорками газової плити. «Я намалювала так, як робити НЕ можна, бо це дуже небезпечно».

Конкурс завершився обранням 12-ох переможців та друком календаря на 2021 рік: кожен місяць року в ньому представлений окремим малюнком із зазначенням авторства.

Крім того, усі учасники отримали подарункові сертифікати до магазину творчості ‒ це такий невеликий стимул розвивати свій талант і надалі.

Світлини з усіма переможцями та їхніми малюнками можна переглянути тут.

Пресслужба АТ «Закарпатгаз»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах