109696
15:45 25.012021

На Закарпатті проведуть облік диких тварин

Життя 5267

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області долучиться до проведення обліку чисельності диких тварин у мисливських угіддях Ужгородського районного відокремленого підрозділу Українського товариства мисливців і рибалок та ГО «Мукачівське районне товариство мисливців та рибалок «Сокіл».

З метою забезпечення об’єктивного контролю за використанням та відтворенням диких тварин в мисливських угіддях Закарпаття 23-24 січня 2021 року державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області візьмуть участь у проведенні користувачами мисливських угідь обліку чисельності диких тварин.

Отримані під час проведення обліків результати допомагають забезпечити об’єктивний контроль за використанням та відтворенням мисливських тварин в мисливських угіддях. На основі результатів обліку готуються ліміти використання (відстрілу, відлову) диких звірів у мисливському сезоні.

Відповідні заходи контролю (нагляду) передбачені Законами України «Про мисливське господарство та полювання» та «Про охорону навколишнього природного середовища».

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах