109468
13:05 15.012021

Допомога від благодійного фонду КМКС Берегівській районній лікарні

Життя 3445

Благодійний фонд КМКС протягом минулого року постійно допомагав медичним закладам Закарпаття та їх персоналу у боротьбі з епідемією коронавірусу. Цього року організація вчергове доставила у Берегівську районну лікарню ім. Бертолона Ліннера засоби захисту, які медичному закладу 14 січня вручив голова Берегівського районного осередку ТУКЗ-КМКС Йожеф Шін.

«Минулого року благодійний фонд КМКС вирішив, де тільки є можливість, допомагати у боротьбі з коронавірусом. З цією метою вкрай потрібні засоби захисту ми передавали в медичні та освітні заклади», – розповів Йожеф Шін.

За кошти, зібрані в рамках оголошеної минулої весни благодійним фондом доброчинної акції, для Берегівської лікарні ім. Бертолона Ліннера придбали захисні окуляри, рукавички, багаторазові захисні костюми.

Директор закладу Іван Малеш подякував благодійному фонду КМКС за надану допомогу. За його словами, наразі в Берегівській районній лікарні перебуває 45 хворих на коронавірус пацієнтів, із них 4 – у відділенні інтенсивної терапії. Це немало, але не критичний показник, каже лікар, адже восени в закладі лікували близько сотні таких пацієнтів.

Під час вручення засобів Йожеф Шін наголосив, що Товариство угорської культури Закарпаття в міру своїх можливостей допомагатиме у боротьбі з епідемією коронавірусу.

K. K./Kárpátalja hetilap/Karpat.in.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах