109086
08:52 28.122020

Міні-міс Україночка 2020 стала 5-ти річна ужгородка. ВІДЕО

Життя 2370

Міні-міс Україночка 2020 стала Анна Кравченко. Перемогу у щорічному конкурсі краси здобула 5-ти річна ужгородка. Варто додати, корона вже другий рік поспіль їде до міста над Ужем, а дівчата у такий спосіб роблять відомим і рідний Ужгород.

Минулого року титул дістався Софії Гостеловській, про яку ми теж розповідали у сюжеті, цього року дівчинка була в журі і передала корону наступниці з рідного міста, що вдвічі приємніше!

Знайомтесь, це Анічка Кравченко – міні-міс україночка 2020! Юна ужгородка здобула титул у щорічному конкурсі краси! Фінал якого відбувся в Києві 12 грудня, де й переможниці урочисто вручили корону.

Попри юний вік – 5 рочків, красуня не боїться сцени і камер, каже, любить позувати, танцювати, дефіле. Майже рік готувалися з мамою до конкурсу, репетирували, підбирали костюми, аксесуари, адже всі клопоти лягли на плечі батьків. Варто додати, це не перша перемога Анічки. На початку року дівчинка стала міні-міс Ужгород 2020. Після того, почала займатися дефіле, відвідувати модельну школу, вчитися фотопозуванню. А також брала участь у різних заходах, здебільшого фотоконкурсах, адже завдяки карантину, більшість з них відмінені або перейшли у онлайн формат.

Цілий рік корона залишатиметься у Ані, а вже наступного конкурсу юна красуня буде у журі і передасть її переможниці. А у житті- дівчинка ходить у садочок, де дуже пишаються її досягненнями.

У планах родини Кравченко – і надалі розвивати таланти Анічки, брати участь у різних конкурсах, прославляти у такий спосіб рідний Ужгород. А закарпатцям залишається пишатися, що у краї такі чудові діти і всіляко підтримувати!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини