109060
16:57 26.122020

Екуменічна Служба Допомоги доставила на Закарпаття близько 900 тисяч захисних масок

Життя 2850

Голова Закарпатської ОДА подякував за допомогу угорському уряду, яку Закарпаття отримало через Екуменічну Службу Допомоги.

Під час зустрічі з керівником організації Ласло Легелом у приміщенні Закарпатської облдержадміністрації в Ужгороді наголошувалося на важливості співпраці у боротьбі з коронавірусом та гуманітарної діяльності.

Після укладеної між двома сторонами у травні угоди про співробітництво, співпраця стала більш тісною, а діяльність організації – більш поступовою, ніж будь-коли раніше: за останні місяці благодійна організація доставила в область кілька гуманітарних вантажів закладам охорони здоров’я та соціального обслуговування, лікарням та сім’ям, які потребують допомоги.

Зокрема, 882 тисячі медичних та масок типу FFP, 482 тисячі захисних рукавичок, 53 тисячі захисних щитків, 22 тисячі літрів засобів для дезінфекції, 9 тисяч захисних костюмів, 4 тисячі бахил, 1500 захисних шапок, 1000 захисних окулярів, 250 безконтактних термометрів.

Крім того, Екуменічна Служба Допомоги доставила на Закарпаття 50 апаратів ШВЛ, наданих області урядом Угорщини.

Гуманітарні програми були реалізовані за підтримки Міністерства зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини та Агентства «Hungary Helps».

Karpat.in.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах