108911
15:33 22.122020

В ОДА обговорять локації майбутніх культурних маршрутів Ужанською долиною

Життя 2272

Чим цікава Ужанська долина та які об’єкти варто обов’язково показати туристам – обговорюватимуть завтра, 23 грудня, представники команди “Пізнай Ужанську долину” та новостворених ОТГ Ужанщини.

Робоча зустріч передбачає презентацію самого проєкту, а також конструктивну дискусію, результати якої обов’язково будуть враховані під час реалізації проєкту.

“Один з напрямків роботи в рамках даного проєкту є налогодження сталих партнерств та співпраці. Зокрема, минулого тижня спілкувалися з начальником Управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Маріанною Готрою та директоркою Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської обласної державної адміністрації Мариною Коваль про спільні заходи в рамках проєкту. Тішить, що з боку влади є розуміння і бажання співпрацювати”, – сказала керівниця проєкту Людмила Сюзева.

Зокрема, розробникам маршрутів буде цінно почути про важливі, на думку представників громад, об’єкти історико-культурної, природної спадщини, а також потенційних туристичних магнітів – бізнес-об’єктів: ресторанів, приватних музеїв, сироварень тощо.

“Ми, як екскурсоводи, володіємо інформацією зі свого боку. Але завжди добре, коли люди, так би мовити зсередини, вносять своє бачення і дають поради. Їхня зацікавленість має бути на високому рівні, адже кінцевий продукт – розроблені маршрути та сувенірні набори напряму сприяють покращенню економічної ситуації того чи іншого населеного пункту”, – прокоментував екскурсовод Владислав Товтин.

Представників територіальних громад Ужгородського району планують залучати і до промоції.

Проєкт «Промоція історико-культурної та природної спадщини Ужанської долини через формування нових партнерств і створення спільних продуктів» реалізовує громадська організація «Щасливі діти» у партнерстві з ГО «Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття» за підтримки Українського культурного фонду.

Захід відбудеться об 11:00 у пресцентрі Закарпатської ОДА.

Пресслужба ГО «Щасливі діти»

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини