108238
21:54 25.112020

Марафон добра: небайдужі закарпатці зібрали майже 105 тис. грн на добру справу

Життя 2944

За 7 днів хустянин Андрій Козир пробіг 240 кілометрів та разом із командою небайдужих зібрав 104 900 гривень на завершення ремонту інфекційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні.

16-го листопада наш земляк, вчитель фізичної культури, тренер, головний організатор “Khust Halfmarathon” Андрій Козир розпочав перший на Закарпатті благодійний марафон для збору коштів на добру справу, яка усього за тиждень об`єднала сотні закарпатців. У рамках створеного соціального проєкту Мені не байдуже”  ініціативний спортсмен організував команду однодумців, з якими дав клич на всю область заради спільної мети. За 7 днів він побував у різних куточках нашого краю – від Ужгорода до Рахова, щодня пробігаючи майже марафонську дистанцію.

“За цей період на маршруті долучилось близько 100 людей різного віку та фізичної підготовки. Разом нам вдалося зібрати не 100 000 гривень, як планували, а трохи більше  –  104 900 гривень на завершення ремонту інфекційного відділення Закарпатської обласної дитячої лікарні, вкотре засвідчивши, що краяни навіть у цей складний час можуть об`єднатися заради добра. Щиро всім вдячний, адже кожен внесок був важливим”, – розповів Андрій.

Відрадно, що серед нас є небайдужі люди, котрі не бояться проявляти ініціативу, власним прикладом творити добро й закликати інших у такий оригінальний спосіб. Тож марафон добра успішно фінішував, довівши, що спорт і добро крокують разом та об’єднують добрі серця.

Богдана КЛЕКНЕР

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах