107690
14:30 18.112020

Понад 160 закарпатців скористалися електронною послугою з реєстрації у службі зайнятості

Життя 3030

З початку дії карантинних обмежень понад 160 мешканців Закарпатської області скористалися новою електронною послугою з реєстрації у службі зайнятості на онлайн-порталі державних послуг «Дія» https://is.gd/3E0QYG.

Онлайн-реєстрація займає лише кілька хвилин та економить час безробітного, якому не доведеться особисто йти до центру зайнятості та стояти у чергах.

Для отримання послуги треба виконати три кроки:

  1. Авторизуватись у кабінеті користувача на порталі «Дія» за допомогою електронного підпису, електронної системи ідентифікації Bank ID чи Mobile ID;
  2. Заповнити заяву. Завантажити документи (паспорт, документи про освіту, трудова книжка тощо) та разом із заявою надіслати їх на розгляд до центру зайнятості, де особа планує обслуговуватися;
  3. Отримати підтвердження на електронну пошту або на телефон про надання статусу безробітного та виплати допомоги з безробіття /або сповіщення про необхідність доопрацювання/або аргументована відмова.

Після отримання статусу безробітного, з вами зв’яжеться кар’єрний радник центру зайнятості, з метою пошуку роботи для вас.

Важливо: Під час карантину реєстрація безробітного та призначення допомоги здійснюється у день подання заяви. Якщо ви подаєте заяву у неробочий час, святковий або вихідний день, тоді реєстрація безробітного та призначення допомоги здійснюється у найближчий робочий день після подання заяви, повідомляє Закарпатський обласний центр зайнятості.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах