107990
17:41 16.112020

В Ужгороді завершилося голосування за проєкти бюджету громадської ініціативи

Життя 3026

Напередодні, 15 листопада, завершилося голосування за проєкти «Бюджету громадської ініціативи» Ужгорода, яке тривало з 2 листопада. Як інформує управління економічного розвитку міста, автори проєктів мобілізували на підтримку своїх ідей загалом 2359 ужгородів.

Серед проєктів, за які віддали найбільше голосів, – «Сучасний мультифункціональний спортивний майданчик на території УСЗОШ І ст. №1 з поглибленим вивченням англійської мови», «Реконструкція басейну в ЗДО №36», «Мультифункціональні двори-спорт і дозвілля в Новому районі». «Ужгород – гуманне місто», «Встановлення підземних сміттєвих контейнерів», «Сучасний безпечний дитячий майданчик по вул. Олександра Можайського, 7», «Освіта людей похилого віку. Дати надію», «Мультифункціональний спортивно-оздоровчий майданчик».

Переможців обере експертна комісія, до складу якої входять депутати міської ради, працівники структурних підрозділів міської ради та представники громадськості. На реалізацію проєктів-переможців передбачено із міського бюджету загалом 5 мільйонів гривень: на всі локальні проєкти – до 1,75 млн грн, на великі – до 3,25 млн грн.

Нагадаємо, цьогоріч ужгородці подали 32 проєкти загальною очікуваною вартістю понад 17,5 мільйонів гривень, повідомляє відділ інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах