107183
18:27 13.102020

Ужгородці можуть перевірити себе у Державному реєстрі виборців

Життя 2392

Відділ ведення Державного реєстру виборців Ужгородської міської ради напередодні місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня, нагадує: для уникнення непорозумінь під час виборів кожен має можливість завчасно перевірити себе у Державному реєстрі виборців.

Особливо це важливо для тих, хто нещодавно змінив прізвище, місце проживання чи голосуватимете вперше.

Це можна зробити:

1. Онлайн а) Через сайт Державного реєстру виборців – зареєструватись у сервісі “Особистий кабінет виборця”. б) Із офіційного сайту Ужгородської міської ради https://rada-uzhgorod.gov.ua/ увійти в розділ Ужгородцям про вибори або ж одразу перейти за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/uzhgorodtsu-pro-vibori і обрати пункт «Перевірити дані про себе у Державному реєстрі виборців».

2. Звернутися безпосередньо у відділ ведення Державного реєстру виборців Ужгородської міської ради за адресою: м. Ужгород, пл. Поштова, 3 каб. 236, 237.

Відповідно до законодавства, громадяни України беруть участь у виборах, якщо досягли на день їх проведення 18 років. Виборець може використати право голосу тільки на одній виборчій дільниці, де він включений до списку виборців.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах